Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Najezda Bosanaca i Hercegovaca u Antaliju, uveden i treći charter let iz Sarajeva

djevojka more-plaza

Nakon završetka Ramazana i Bajrama prava je pomama za ljetovanjima u Antaliji. Prema informacijama koju su nam potvrdili u “Fibula Air Travelu” Bosanci i Hercegovci masovno idu na godišnje odmore, a zbog nikad jeftinijih aranžmana, posebno je izražen interes za Tursku.

“Fibula Air Travel” je tako zbog ogromne potražnje morala da uvede i dodatni, treći, direktni charter let sedmično iz Sarajeva za Antaliju.

Ilustracije radi, samo jučer 8. jula, iz Sarajeva je na dva direktna charter leta za Antaliju odletjelo 375 bh. turista charterima Fibule.

18932321

Ovome naravno doprinose nikad povoljnije cijene ljetovanja u Turskoj, te novi rast cijena na hrvatskom i crnogorskom primorju.

Iz “Fibule” kažu da se cijena ljetovanja za prosječnu četveročlanu porodicu u Antaliji kreće oko 2.000 konvertibilnih maraka, sa all inclusive uslugom i svim dodatnim troškovima.

VEZANI TEKST: Tamo gdje vječno sija sunce i cvjetaju ruže

Ukoliko platite odmor u jednom od tamošnjih hotela na bazi all-inclusive ponude, doslovno, nećete morati ponijeti ni jednu jedinu konvertibilnu marku, kažu u “Fibuli”.

“Sve vam je uračunato u cijenu, od pića na plaži, do sadržaja frižidera u hotelskoj sobi.

crystal-flora-beach-gal10

O jelima ponuđenim za doručak, ručak i večeru ne treba trošiti riječi. Odmor u tamošnjim hotelima je odmor u pravom smislu te riječi.

Sve je u službi gostiju i tamo se i dalje drže kod nas davno zaboravljene izreke ‘mušterija je uvijek u pravu’ jer ‘domaćini su tamo zbog turista, a ne turisti zbog njih'”, poručili su iz ove poznate turističke agencije!