Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Najljepša italijanska ministrica u vezi sa odbojkašem iz Srbije

Ljubavna afera u Italiji

Jedna od najljepših ministrica Evrope i ljubimica nacije, Maria Elena Boschi, osvanula je jutros na većini naslovnica u Italiji.

Atraktivna 34-godišnja pravnica koja u vladi premijera Mattea Renzija vodi Ministarstvo ustavnih promjena jedna je od najpopularnijih političarki Italije pa nije čudo da je postala vijest dana zbog navodne ljubavne afere s jednim srbijanskim odbojkašem.

Priču je objavio talijanski Radio 2, navodeći da je Maria Elena u vezi sa srpskim odbojkašem koji igra u prvoj italijanskoj ligi – Serie A.

I dok ostatak Evrope bruji o terorističkoj prijetnji koja se nadvila nad Evropom, talijanski mediji su otvorili “sezonu lova na najtraženijeg odbojkaša u zemlji”, prenosi Jutarnji list.

Listu su sveli na četiri imena, redom reprezentativaca Srbije koji igraju u prvoj ligi. To su Dragan Stanković, Saša Starović, Nikola Jovović i Aleksandar Atanasijević.

Fotografije stasite četvorke i lijepe ministrice vrište s naslovnica, a Italijani navode kako ovakav razvoj događaja uopće nije veliko iznenađenje. Naime, prva dama talijanske političke scene velika je ljubiteljica sporta, posebno

odbojke, pa je ovakav razvoj događaja bio gotovo očekivan.