Nesvakidašnja prosidba na vodopadima u Jajcu (VIDEO)

20151027093622_332879

U strogom centru Jajca, pored vodopada, pažnju brojnih prolaznika skrenuo nesvakidašnji događaj. Zaljubljeni Dalibor Savić, mladić porijeklom iz Jajca, odlučio je svoju djevojku Dušanku Pajić iznenaditi prosidbom, koja je oduševila ne samo njegovu ljepšu polovinu, nego i grad Jajce.

Tako je hrabri mladić odlučio “pasti” na koljena, bez obzira na brojne prolaznike, te zatražiti ruku svojoj djevojci, a u međuvremenu njegovi prijatelji su istakli transaprent na platou iznad vodopada na kojem je pisalo: “Dušo udaj se za mene”, piše portal Jajce-online.

Ova priča dobila je sretan epilog, budući da je djevojka rekla “da”.

[yuzo_related]

“Godišnje par puta dolazimo u Jajce i Jezero u posjetu rodbini. Sve čari Jajca obišao sam s djevojkom i naravno svaki put bila je iznova oduševljena. Četiri godine u vezi sam s njom i nisam znao za ljepše mjesto na svijetu za vjeridbu od vodopada u mom rodnom gradu” , izjavio je Dalibor Savić.

“Ona je slučajno bila bez mene u Jajcu taj dan, krenuo sam i ja za njom sa sedam drugara da je zaprosim. Oni su držali transparent na platou iznad vodopada to se ne vidi baš na snimku, a ona je u ne znanju njih snimala, ne sluteći da je to njoj upućeno”, rekao nam je Dalibor Savić.

Zaljubljeni par je iz Bosanskog Broda.