Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nije lako biti Kate Middleton: Šta su sve mediji izmislili posljednjih dana

kate middleton mix

Omijena članica kraljevska porodice Kate Middleton proslavila je 34. rođendan. Slavila je u krugu najmilijih, uz supruga princa Williama, te svog sina princa Georgea i malenu princezu Charlotte. Za to vrijeme su strani magazini objavljivali tračeve o lijepoj Vojvotkinji od Cambridgea.

  •  OK! magazin pisao je kako su Kate Middleton i suprug princ William preuzeli krunu nakon što je Kraljica Elizabeta II tokom božićnih praznika odlučila predati prijestolje. Taj je trač već demantovan.
  •  Life&Style prije par dana objavio je vijest kako vojvotkinja čeka svoje treće dijete. Nikakva službena vijest nije izašla, a kada je o tako velikim stvarima riječ, članovi kraljevske porodice i službeno objave sretnu vijest.
  •  National Enquiere je nekoliko sedmica prije Kateinog rođendana pisao kako se vojvotkinja izgladnjuje te je to razlog njene pretjerane mršavosti.
  •  U istom trač magazinu izašla je i priča kako su nestali tajni “seks dnevnici” Williamove supruge, te da je nastala panika na dvoru. Naravno, ispostavilo se da je sve izmišljeno.
  •  Posljednji trač koji je pratio članicu kraljevske porodice bio je vezan ni više ni manje već uz Kim Kardashian. Star magazin pisao je kako su njih dvije zaratile jer se Kim na silu želi družiti s njom. Naravno, nema nimalo istine ni u tom traču.

Jedino što se službeno zna jest to da je Kate zaista proslavila rođendan, a stigla je i službena čestitka na Twitteru.

Iza porodice je bila uzbudljiva sedmica jer je George krenuo u malu školu, te je opet pokupio sve simpatije.

Naravno, sve ne bi moglo proći bez retrospektive na temu šta je to lijepa Kate odijavala u javnim istupima. Neke od najizazovnijih kombinacija u kojima se Kate pojavila u javnosti otkada je dobila titulu Vojvotkinje od Cambridgea pogledajte u fotogaleriji.