Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Organiziranje rođendanskih zabava odsada i u “Pionirskoj dolini”

Pionirska_dolina

Svi roditelji koji djetetu žele prirediti jedinstvenu, drugačiju i u Sarajevu i u BiH prvu ovakve vrste rođendansku zabavu, mogu to od sada učiniti u “Pionirskoj dolini”.

Kako je Feni rekla stručna saradnica za informiranje u KJKP “Park” Aldijana Hamza, u novoizgrađenom objektu uz ljetnu baštu, prostranom i prozračnom ambijentu, uz zanimljive sadržaje, “Pionirska dolina” nudi po prvi put organiziranje rođendanske zabave “Moj rođendan u zoo vrtu”.

– Prvi dio dvosatne rođendanske proslave, nakon okupljanja posvećen je posjeti životinjama u zoološki vrt uz stručno vodstvo i nadzor edukatora. Nakon toga slijedi igra i zabava, za cjelokupnu ekipu, shodno uzrastu, na rekvizitima za igru i zabavu u centralnom dijelu Rekreaciono zabavnog centra “Pionirska dolina” i zoo vrt – kazala je Hamza.

Potom se, dodala je, proslava rođendana nastavlja u posebnom i odvojenom objektu, bez ometanja od ostalih posjetilaca, a tu djeca uz stalno prisustvo i nadzor edukatora uživaju u zabavnom kvizu, muzici, raznim igrama, plesu i animacijama klovna.

Ulazak i boravak (do petnaestero) djece uračunat je u cijenu organizacije rođendanske proslave.

– Slavljenik ili slavljenica s rođendana će, osim brojnih prekrasnih utisaka i zanimljivih dešavanja, za uspomenu imati i mnoštvo zanimljivih fotografija na CD-u, dobit će i vrlo zanimljive pozivnice za svakog svog drugara kojeg želi pozvati na zabavu, kao i poklon medaljon s likom nekog od stanovnika zoološkog vrta – kaže Hamza.