Ove suknje će obilježiti 2016. godinu

20160127105325000000

Suknje na kopčanje su proglašene obilježjem 2016 godine.

Ako razmislite: Sedamdesete ne idu nikuda (a suknja sa dugmadima je obilježje 70-ih.) midi dužina je i dalje trend, sportska komforna boho šik odjeća traje do danas, a žene vole odjevne komade koje mogu nositi na milijardu novih načina. Suknja sa dugmadima je jedna od tih stavki.

Takođe, u poslednje vrijeme u modi je gipsy/boemski stil. Razmislite o produženom vikendu, o plaži, o odeći u Woody Allen filmovima, o odraslim ženama koje izgledaju tako lijepo i šik i imaju stila koji čak i ne postoji, i koji je mješavina svega onoga što volite da vidite.

Dakle suknja sa dugmadima će biti zvijezda ovog proljeća i ljeta. Ove suknje često imaju džepove, a možete da ih otkopčate ako želite da se osjećate… drsko, ili ako ste krenule na plažu. Ove suknje su veoma svestrane, pa ih možete nositi u kombinaciji sa običnom majicom, kratkom majicom, košuljom, sa kaubojskim čizmama, ili ih možete nositi u kombinaciji sa visokim potpeticama i Balmain blejzerom na vrhu.

Možete izgledati sofisticirano ako ih nosite sa čizmama i kožnom jaknom, ili ženstveno pomalo retro. Najvažnija je štampa i tkanina. Mi obožavamo one od teksasa, ali možete nabaviti jednu u crnoj boji koju ćete nositi u svakodnevnim prilikama i kombinovati na razne načine.