Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Magazin

Pamela Anderson pisala Vladimiru Putinu

08/07/2015

“Dragi predsjedniče, vjerujem da oboje dijelimo ljubav prema životinjama i duboko poštovanje prema prirodi, stoga imam za vas jednu molbu, a vezana je za ugrožene vrste kitova”, stoji u uvodu pisma koje je američka glumica Pamela Anderson uputila Putinu u ime svoje organizacije koja se bori za prava i zaštitu životinja.

Pamela Anderson u pismu moli ruskog predsjednika da spriječi prolazak broda koji prevozi meso ugrožene vrste kitova kroz njegovu zemlju.

“Ovi su kitovi ilegalno ubijeni, a sada će biti ponuđeni na prodaju na crnom tržištu… Predsjedniče Putine, vi možete zaustaviti ovaj ilegalni transport tako što ćete zabraniti prolazak broda koji s Islanda putuje prema Japanu. Molim Vas da razmotrite moju molbi i istražite transportni brod o kojem je riječ te spriječite njegov prolazak. Vaša odluka može konačno zaustaviti bespotrebno klanje i ugrožavanje ovih kitova”, napisala je Pamela Putinu.

Nije još poznato je li joj, i šta odgovorio ruski predsjednik.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.