Magazin

Pohotna nastavnica u zamjenu za dobre ocjene od učenika tražila seks

19/07/2015

Nastavnica iz New Jerseyja seksualno je iskoristila šestero učenika u dobi od 14 i 15 godina.

Jedan od dokaza da je 35-godišnja Nicole DuFault, samohrana majka dječaka od dvije i četiri godine, obljubila učenike, je i video oralnog seksa s jednim od učenika, dok je drugi dječak sve snimao.

On tvrdi da je nakon snimanja zadovoljila i njega.

Tužilaštvo je protiv bivše nastavnice iz srednje škole Columbia podignulo optužnicu po 40 tačaka, uključujući seksualno napastovanje i ugrožavanje zdravlja djeteta.

Pohotnica je uhvaćena lani u septembru, a prva je optužnica tereti da je seksualno općila s troje učenika.

Još tri žrtve su otkrivene nakon podizanja optužnice.

Svi su se seksualni incidenti dogodili tokom 2013. i 2014. godine. U to vrijeme DuFault se baš rastajala od supruga, ali nije otkriveno je li on znao za njene avanture.

Učenike je često zadovoljavala oralno, a nekad su se i seksali. Većinom se to događalo u njenoj učionici, a ponekad i u automobilu, potvrdili su učenici.

DuFault je jednom dječaka slala poruke sa seksi ponudama.

Jedan od učenika je rekao da se pet puta seksao s učiteljicom, prvi put na svoj rođendan. DuFault mu je rekla da mu je to rođendanski poklon.

Pohotna profesorica dječacima je pokazivala fotografije sebe u toplesu i insistirala je u ‘bliskim susretima’ u zamjenu za bolje ocjene.

Bivša nastavnica brani se sa slobode jer je uplatila kauciju od pola miliona dolara. Sud joj je uzeo skrbništvo nad sinovima.

Njen advokat je izjavio da je bila na teškoj operaciji mozga koja joj je ostavila posljedice i nazvao je ‘jedinom žrtvom cijelog slučaja’, piše Daily Mail.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.