Magazin

Prepirka djevojčice i ujaka na Facebooku postala hit u Britaniji

15/07/2015

Dopisivanje muškarca koji podržava English Defence League, pokret koji se bori protiv širenja islama u Velikoj Britaniji, i njegove 12-godišnje nećake kojoj je dosta njegovog divljanja na Facebooku postalo je pravi hit u toj zemlji.

Wayne Knight iz Bishop Aucklanda u okrugu Durham odlučio je na Facebooku pisati protiv muslimama u svom gradu, piše Independent.

“Je..š Camerona. Je..š islam. Je..š garažu u Cockton Hillu. Je..š Helen Goodman. Je..š sve nevjernike”, napisao je Knight.

Inače, Helen Goodman je lokalna zastupnica laburista izabrana u parlament, a garaža u Cockton Hillu je obližnji autoservis, kojeg Knight ne voli jer u njemu rade muslimani.

wayneknight_face1

Na njegov post pisan velikim slovima odgovorila je njegova 12-godišnja nećaka, isprva ga naivno pitajući što mu je skrivila garaža. Nakon što joj je on odgovorio da su muslimani, ona mu odgovara da nisu loši i da nisu napravili ništa loše. “Nisu svi isti”, piše nećaka.

On uzvraća da im je jučer u garažu upala policija i da to sve govori.

“Nisu napravili ništa loše ni tebi ni drugima oko tebe”, odgovara mu ona.

Nakon toga on joj poručuje da ne zabada nos u ta sr..a.

“S kim ti razgovaraš? Dosta mi je više hrpe sr..a o islamu na mom zidu. Ja sam tvoja 12-godišnja nećaka, prestani psovati”, poručila mu je ona.

Na to on, kao “odrasla” osoba u ovom razgovoru, uzvraća da će je obrisati s Facebooka.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.