Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Magazin

Pretukla i zapalila kosu tinejdžerki zbog snimka na mobitelu (FOTO)

27/06/2015

Tinejdžerku (15) iz Rusije pretukla je i mučila ljubomorna djevojka nakon što je na mobitelu vidjela snimak nje i njenog dečka (20).

Snimak je izazvao zgražanje u Rusiji, a događaj se, kako tvrde tamošnji mediji, desio nedaleko od Moskve.

Na snimku se vidi tinejdžerka bez gornjeg djela odjeće dok je Nadežda Klimova (18) udara i pali kosu.

Nadežda je nagovorila svog dečka Artema da djevojku pozove na intimno druženje u ruševnu zgradu, gdje ju je ova zatočila i na njoj se iživljavala.

PAY-Alyon

Da stvar bude gora, osim njih dvoje, mučenju djevojke prisustvovalo je još nekoliko osoba identificiranih kao ultra-radikalni navijači moskovskog CSKA skloni huliganskom ponašanju.

Na snimku, kojeg su pojedini ruski mediji objavili pod upozorenjem da se radi o uznemirujućem sadržaju, prikazano je brutalni fizički napad na djevojku, kojoj je kasnije zapaljena kosa i njena panična reakcija dok ju je gasila.

– Znam da sam prekršila zakon i možete me osuditi, ali ona je morala biti kažnjena zbog stvari koje je rekla o meni i mojoj porodici, rekla je Nadežda policiji.

Ona je zajedno sa svojim mladićem nakon objavljenog snimka uhapšena, dok se mučena djevojka kod kuće oporavlja od šoka.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.