Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Primjer sjajno uređenog interijera od samo 28 kvadrata

Milan-Studio-Flat_2-925×617

Ovaj mali stan u koji vas vodimo nalazi se u Milanu i velik je samo 28 kvadratnih metara. Njegovo uređenje potpisuju dizajneri iz studija Studio Wok i prava je poslastica za sve one koji vole male i funkcionalno uređene interijere.

Kako se interijer zapravo sastoji od jedne velike prostorije trebalo je osmisliti način kako smjestiti sve potrebno za udoban život u tako malo kvadrata.

Dizajneri su prihvatili izazov i prostor podijelili na pola multifunkcionalnim zidom od šperploče u kojem je skriven skladišni prostor i krevet koji, kad se ne koristi, jednostavno se zatvara kako ne bi zauzimao dnevni prostor.

Iza zida smještena je mala, ali vrlo funkcionalna kuhinja koja je uređena u skladu s ostatkom interijera. Zid od šperploče nalazi se i na suprotnoj strani, tu se osim polica za knjige i također skladišnog prostora nalazi mali dvosjed koji se isto tako izvlači po potrebi.

Kupaonica je smještena odmah uz kuhinju i uređena je kombinacijom svijetloplave i bijele boje. Sve je u ovom malom stanu vrlo lijepo osmišljeno i dizajnirano. Pogledajte…