Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Procurile fotografije gole supruge Donalda Trumpa

melania trump123

New York Post je u ponedjeljak na naslovnici opet objavio niz fotografija nage supruge republikanskog kandidata Melanije Trump, što je na društvenim mrežama potaknulo kritike i optužbe za mržnju prema ženama. Ovo je drugi dan zaredom da tabloid Ruperta Murdocha objavljuje na naslovnici fotografiju nage Melanije Trump iz vremena dok se bavila manekenstvom.

Na toj fotografiji Melania grli nagu ženu u postelji, uz naslov koji smjera na bračni trokut. Duhovit je i opis slike: ‘Evo naše potencijalne prve dame. A pokraj nje je i druga dama’

List je još u nedjelju objavio fotografiju obnažene Melanije Trump sa zvjezdicama koje su joj skrivale prsa pod naslovom “Pohotni ured”, poigravši se na engleskom riječima s “Ovalnim uredom”.

ny post

Trumpov savjetnik Jason Miller rekao je za mrežu CNN da “u tim fotografijama nema ništa ružno”, dodavši “Ona je lijepa žena”.

– Njezino predivno tijelo je umjetnost, nema se čega sramiti. Ona je predivna žena – rekao je Miller dodavši da ovi ‘novi momenti’ uopće ne zabrinjavaju Trumpa.

– On se više brine u kojem će smjeru ići naša zemlja…

Dvije fotografije su snimljene 1995. prije nego je mlada Slovenka upoznala Trumpa. Tada je imala 25 godina i radila je kao manekenka.

Fotografije su na Twitteru potaknule različite reakcije. Dok su jedni negodovali što se Melaniju prikazuje gotovo kao prostitutku i smatrali da fotografija potiče na “mizoginiju”, drugi su se pitali je li se konzervativac Rupert Murdoch okrenuo protiv Trumpa.

Melania Trump se upoznala s američkim milijarderom 1998. a vjenčali su se 2005.

Trumpova kampanja već se proteklih dana suočila s problemima oko Melanijinog školovanja. Na internetskoj stranici Trumpove predsjedničke kampanje pisalo je kako je diplomirala na arhitektonskom fakultetu u Ljubljani, no zasebna stranica posvećena supruzi Donalda Trumpa ugašena je nakon što je objavljeno da je ispala već na prvoj godini studija.