Psa živog skuhao i bacio s četvrtog sprata (VIDEO)

pas

Pas Tuffy je preživio jezivu torturu samo zato što je izgrizao mobilni telefon svog vlasnika. Surovi gazda ga je ubacio u vrelu vodu, a zatim bacio sa balkona sa četvrtog sprata.

Ležeći bespomoćno na ulici u Čengduu u Kini, Tuffy je imao sreće da ga pronađe osoba koja voli životinje.

Kada je bio samo šest meseci star, Tuffy je bio na ivici smrti. Na ulici ga je sprženog pronašla dizajerka Jan Jingjing (30) i odmah ga je odnijela kod veterinara u “Animals Asia”, gdje se doktorka Emily Drayton pobrinula za njega. – Mnogi ljudi su sigurno videli Tuffyja na pločniku, ali su zbog strašnog prizora produžili dalje. Jan nije. Odnijela je Tuffyja kod veterinara i platila njegovo liječenje. Iako se kao veterinar susrećem sa mnogim životinjama prema kojima su vlasnici bili okrutni, nikad se nisam naviknula na to. Ali kada sam vidjela Tuffyja, bila sam šokirana i zgrožena. Nisam mogla da zaustavim suze. Nikad nisam vidjela životinju u tolikim bolovima – kaže Emily.

Tuffy je trpio užasne bolove više od dvije sedmice i sporo se oporavljao. Trebalo mu je presađivanje kože, a bilo je nezgodno podići ga na operacioni sto.

Posle nekoliko mjeseci njegovo stanje se znatno popravilo, toliko da je sada skoro potpuno zdrav.

– Tuffy uživa u životu više od svih drugih životinja koje sam vidjela. Ništa ne može da ga zaustavi. Malo je reći da je on žestok borac – kaže Emily.