Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Romantični Tuzlak zaprosio djevojku na Trgu Slobode

prosidba-sasa-vilusic-tuzla-tulanski-ba-11

Tuzlak Saša Vilušić je nakon šestomjesečne veze odlučio zaprositi svoju djevojku Melihu Jahić, priredivši joj veličanstvene romantične prizore na Trgu Slobode.

Saša je okupio oko sebe tim ljudi koji su mu pomogli u realizaciji ideje a za spektakularan ambijent pobrinuo se njegov dugogodišnji prijatelj i fotograf Dario Matić.

Na trgu je postavljeno ogromno srce od crvenih balona i stolica do koje je vodila otmena crvena staza, a kompletan ambijent je uljepšan transparentima, dragim ljudima i brojnim pirotehničkim sredstvima.

Saša je sjedio u kafiću, dok su prijatelji Melihu svezanih očiju doveli do “red carpeta”. Zatim je u pozadini počela pjesma Olivera Dragojevića “Samo ti” kao podloga uz romantične prizore.

Po završetku pjesme, Melihi su skinuli povez sa očiju a uvod pred sudbonosno pitanje bilo je paljenje pirotehničkih “vulkana”.

Nakon izgovorenog “DA” krenula i ostala pirotehnička dekoracija, koja je upotpunila ovaj ljubavni prizor. Na kraju su prišli svi prijatelji sa slovima “REKLA JE DA”, zbog zajedničke fotografije i vječne uspomene na divne trenutke. |