Sedam najboljih božićnih reklama u 2015. godini

1115_3

I ove godine s nestrpljenjem smo očekivali Božićne reklame naših omiljenih brandova koji nas svake sezone iznova iznenađuju i oduševljavaju.

1. John Lewis Christmas Advert 2015

Kampanja trgovačkoga lanca John Lewis svake godine na simboličan način označava početak sezone božićnih praznika. I ove godine nadmašili su sami sebe šaljući jedinstvenu poruku koja je ganula mnoge i, nadamo se, pobudila pozitivan božićni duh među ljudima.

http://youtu.be/wuz2ILq4UeA

2. EDEKA Weihnachtsclip

Reklama kakvu zasigurno nismo očekivali. Pod dojmom možemo slobodno reći da bi poruku koju prenosi ovaj video trebalo uvažavati tokom cijele godine, a ne samo tokomblagdana. Trebamo znati i uvijek imati na umu ono što nam je najvažnije u životu.

3. Lidlova božićna škola

Šta je sve potrebno za pravi božićni ugođaj, zna i LIDL. Uz kampanju #SchoolOfChristmas, putem nekoliko prigodnih lekcija, ništa vam neće promaknuti u ovogodišnjoj pripremi za Božić.

http://youtu.be/Y4jwTtGLZEg

4. Duracell Star Wars Commercial: Battle for Christmas Morning

Snaga mašte, a pogotovo dječje, ne smije se podcijeniti, a dokaz tome je i Duracellova božićna kampanja. Osim prigodne praznične tematike, ova nas je kampanja oduševila i prigodnom Star Wars tematikom. Mediji pišu kako je to kampanja osmišljena kao nijedna do sada, a uz to upozorava se i na navodno otkrivanje detalja novoga serijala.

http://youtu.be/YBh0hgP8wWk

5. Sainsbury: Mog’s Christmas Calamity

Božićna reklama koja na simboličan način poručuje kako kao društvo trebamo misliti i na one koji ne mogu sami svojoj obitelji priuštiti Božić kakav zaslužuju. Život nam se može promijeniti u trenutku, a pomažući drugima možemo biti sigurni da će nam se dobra djela vratiti onda kada nam je to najpotrebnije.

6. The Body Shop Christmas Video 2015: Jingle Bells

Iako nas je dobro nasmijala, a garantujemo da će i vas, ova božićna kampanja, kao i većina drugih, ima humanitarni karakter. Osim samoga pričanja priče o važnosti humanitarnoga djelovanja, ovom kampanjom tvrtka zaista i čini dobro djelo, i to za one koji su vrlo često zaboravljeni.

7. Božić na Coca-Cola način

I za kraj, neizostavna Coca-Cola. Ove godine oduševila je i iznenadila mnoge svojim vrlo kreativnim mašnicama. Iako bez poznatoga Coca-Cola kamiona, što je mnoge ljubitelje branda razočaralo, i ovogodišnji nas je videooglas Coca-Cole koji prenosi pravi božićni duh doista oduševio.

http://youtu.be/PasEQz4i9_k