Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Magazin

Sedmični horoskop za period od 6. do 13. juna

07/06/2015

Za sve vas koje zanima, donosimo vam sedmični horoskop. Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, kako će vas služiti zdravlje…

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Veoma ste angažovani na svim poljima. Blizanci vam odgovaraju za službena putovanja i prezentaciju, a jedan Rak će vam pomoći da riješite problem sa nekretninama. Krajem ovog perioda uspjet ćete da vratite stari posao, ali prethodno ćete morati da riješite neke probleme. Budite pažljiviji u saobraćaju, pogotovo ukoliko zbog posla često putujete.

Ljubav – Puni ste osvajačke energije i željni ljubavi. Predstavnici znaka koji su imali teške veze najzad će uspjeti da se oslobode starih emocija. Idealni ljubavni partneri su Vaga, Blizanci ili Djevica. Ne ulazite u vezu sa Rakom.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Podređeni ste u odnosu na saradnike. Morat ćete da radite više, ukoliko želite da se izborite za poslove koje ste zamislili. Ovih dana bićete okupirani rješavanjem papirologije, računa i raznih dokumenta. Zahvaljujući posredovanju Strijelca, Vodolije ili Blizanaca uspjet ćete da oostvarite saradnju sa inostranstvom.

Ljubav – Zbog obostranog nerazumjevanja, veza sa partnerom je na ivici opstanka. Ipak, uz više tolerancije i pomoć jednog prijatelja možda uspijete da popravite odnos. Period je povoljan za slobodne pripadnike znaka.

Zdravlje – Bolovi u leđima.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Odlična nedjelja, tokom koje ćete uspjeti da ostvarite gotovo sve što zamislite. Imate snage i ambicije da radite sa više od dvadeset saradnika. Početkom perioda očekujte priliv novca, a od 11. juna uspjećete da ugovorite nekoliko poslova sa inostranstvom. Saradnja sa Bikom ili Jarcem može vam pomoći da stabilizujete posao kojim se bavite.

Ljubav – Otvoreni ste za ljubav i puni emocija, a krajem perioda upoznaćete osobu sa kojom ćete ući u strasnu vezu. Od jednog Lava, sa kojim već dugo komunicirate, očekuje vas iznenađenje. Većina predstavnika znaka koja je u braku priželjkuje promjene.

Zdravlje – Čuvajte gornje ekstremitete.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Imate podršku saradnika u znaku Raka, Jarca ili Lava. Uspješna saradnja sa inostranim kompanijama. Ukoliko ste dama Rak, najbolje je da sarađujete sa ženama u znaku Riba, Djevice ili Jarca. Od njih ćete dobiti dobre ideje i finansijsku pomoć.

Ljubav – Ovo je početak raščišćavanja odnosa sa partnerom, ali vaša agonija završit će se tek u drugoj polovini juna. Nakon psihičke napetosti i pritiska da moraju po svaku cijenu da imaju nekog pored sebe, slobodni Rakovi doživjet će velike promjene. Od 10. juna većinu predstavnika znaka očekuju lijepi trenuci sa Lavom, Bikom, Ribom ili Škorpijom.

Zdravlje – Stomačne tegobe i pojačana nervoza.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Uradili ste dobar posao i sada očekujete rezultate. Komunikacija sa saradnicima je odlična, pogotovo sa jednim Ovnom. Tokom juna često ćete putovati u inostranstvo, zbog posla. Saradnja sa Škorpijom ili Strijelcem omogućit će vam nove kontakte sa inostranstvom.

Ljubav – Okruženi ste brojnim udvaračima, a jedna Vaga uporno vas vreba i prati, jer želi po svaku cijenu da vas osvoji. Predstavnike znaka koji su u braku, krajem perioda očekuje iznenadna posjeta, odnosno postoji mogućnost da se pojavi stara ljubav ili paralelna veza.

Zdravlje – Problemi sa zglobovima i kostima.

DJEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Komunikacija sa saradnicima je krenula nabolje, a najveću podršku pružiće vam jedan Bik. Sredinom perioda uspećete da ugovorite dobar posao. Device koje se bave administracijom i komunikacijama trebalo bi da budu oprezne u saradnji sa Rakovima, Ribama i Škorpijama. Do sredine juna bićete zatrpani raznim poslovima, što vam neće smetati, jer volite takav ritam.

Ljubav – Imate udvarače o kojima drugi mogu samo da sanjaju. Najviše vam prija društvo Škorpije, Vodolije ili Vage. Device koje su u braku osećaju prezasićenost i traže nova uzbuđenja.

Zdravlje – Oscilacije krvnog pritiska.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – U ovom periodu najviše ćete sarađivati sa osobama koje rade u inostranstvu. Sredina nedjelje biće posebno dinamična, ukoliko planirate putovanje ili saradnju sa drugim državama. Uspješne poslovne projekte možete da ostvarite ako sarađujete sa Ovnom, Jarcem ili Strijelcem. Najviše uspjeha imat će Vage koje se bave kozmetikom ili prodajom suvenira.

Ljubav – Uvijek je lijep osjećaj kada imate zajedničku ideju za zabavu sa voljenom osobom. Predstavnici znaka koji su u braku biće prilično napeti, jer će im partner prirediti ljubomornu scenu.

Zdravlje – Čuvajte se prehlade.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Dobra nedjelja za Škorpije koje žele da putuju ili pokreću posao koji je vezan za zabavu, sport, muziku ili umjetnost. Da biste prevazišli neke poslovne probleme potrebno je da budete otvoreniji u komunikaciji sa saradnicima. Ovih dana očekujte priliv novca, koji će vam pomoći da riješite makar dio finansijskih problema.

Ljubav – Većina predstavnika znaka trebalo bi da pronađe način kako da se oslobodi dosade. Mnoge Škorpije provodit će više vremena van kuće, a najviše će im prijati društvo Vage, Ovna ili Bika. Krajem perioda očekuje vas susret sa mnogo emocija.

Zdravlje – Manje tegobe sa žlijezdama.

STRIJELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Period je povoljan za pokretanje poslova u turizmu ili ugostiteljstvu. Saradnja sa Škorpijom ili Vagom može donijeti uvećanje prihoda i stabilizaciju finansijske situacije. Oni koji se bave turizmom neka obrate pažnju na papire u drugoj polovini sedmice.

Ljubav – Pravi ste zavodnik i mnogi “luduju” za vama, bez obzira da li ste dama ili muškarac. Period je izuzetno povoljan za slobodne Strijelce. Predstavnici znaka koji su u braku, nakon dužeg perioda nesuglasica, uspjet će da stabilizuju odnos sa partnerom.

Zdravlje – Problemi sa nogama i kukovima.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Da biste u poslu bili uspješni najvažnije je da imate dobru organizaciju, provjerenu ekipu saradnika, ali i da budete okrenuti svojim idejama. Ukoliko želite da promijenite posao, najbolji period je kraj juna. Imat ćete nekoliko primamljivih ponuda, pa ćete biti u dilemi koju da prihvatite. Poslušajte savjet prijatelja, ali ne zanemarujte ni glas svog srca.

Ljubav – Vjerovatno ćete uživati u ljubavi sa osobom koja nije slobodna, baš kao ni vi. Slobodne predstavnike znaka očekuje udvaranje jednog Strijelca ili Vage. U ovom periodu najpotrebnije vam je druženje. Pretjerano ste zatvoreni.

Zdravlje – Grlo i disajni putevi su osjetljivi.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Veoma ste vezani za osobe s posla i ne bi vam odgovaralo da radite sa novim saradnicima. Već dugo očekuje novac, nažalost, morat ćete da budete strpljivi sve do 12. juna. Saradnja sa Lavom ili Škorpijom mogla bi da obezbjedi dobre poslove, a samim tim i uvećanje prihoda.

Ljubav – Ukoliko ste izabrali da budete sami niste pogriješili, jer vaša prava priroda “naginje” samoći. Ali, krajem sedmice upoznaćete zanimljivu osobu, Ribu ili Strijelca, sa kojom ćete vjerovatno ući u vezu. Vodolije koje su u braku maksimalno se trude da ga sačuvaju, jer su nesuglasice sa partnerom velike.

Zdravlje – Mislite pozitivnije, jer će vas manje mučiti pritisak.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Da biste započeli projekat koji već dugo planirate, potrebno je da prethodno završite neke poslove, a za to vam je neophodan novac koji, nažalost, u ovom trenutku nemate. Vjerovatno ćete sarađivati sa Vodolijom ili jednom uticajnom Škorpijom.

Ljubav – Krajem perioda upoznat ćete osobu sa kojom ćete ostvariti lijepu vezu. Ribe koje su u braku mučit će hirovitost i nerazumjevanje partnera, ali, sve će se srediti krajem perioda.

Zdravlje – Zbog virusa, uradite određene analize.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.