SHOWbuzz

Amel Ćurić i Magdalena Bogić ponovo oduševili žiri  X Factora

26/05/2015

Amel Ćurić i Magdalena Bogić nastavljaju borbu za pobjednika muzičkog showa X Factor Adria nakon što su večeras prošli dalje.

Magdalena Bogić izvela je pjesmu “Oro” od Jelene Tomašević, dok je Amel Ćurić pjevao “Lejlu” od Harija Mata Harija.

Željko Joksimović Magdalenu najavio je riječima: “Magdalena Bogić pjeva kao bog, poslušajte je”.

magdalena

– Bilo je toliko dobro otpjevano da ja nemam puno toga za reći – kratko je samo komentirao Massimo. Aleksandra je primijetila da Magdalena iz emisije u emisiju pokazuje da joj leže razni stilovi, ali i da je njezina izvedba bila božanstvena.

– Samo zato što si tako mlada si u X Factoru, a po svemu ostalome bi trebala biti negdje drugdje i nastupati – rekao joj je Tonči. Željko nije išao u detalje.

– Ti si ovo otpjevala bogovski – zaključio je.

Amel Ćurić je je još jednom potvrdio da je jedan od glavnih favorita ovog takmičenja. Nakon nastupa doživio je ovacije publike, a njegov nastup pohvalio je i žiri.

amel2

“Ako je pjesma bila pisana za Harija, njegov glas je violina, a ovo je bilo izvođenje pjesme sa pozicije saksofona. Otpjevao si je muški, na momente prljavo. Meni je originalna verzija malo prenježna sada kada sam čuo kako je ti možeš otpjevati. Ovo je bilo perfektno”, rekao je Massimo.

– Ovo je jedna vrhunska stvar koju si ti vrhunski otpjevao. Samo jedno pitanje. Zašto si ti ovdje? Zašto ja nisam na nekom tvom nastupu – našalila se Aleksandra na njegovu odličnu izvedbu.

Show su napustile djevojke iz benda AnđeliNE.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.