SHOWbuzz

Amra objavila prve fotke iz Džekine vile

04/07/2015

Edin Džeko bh. reprezentativac i nogometaš Manchester Cityja nedavno je kupio vilu u Dubrovniku. Džeko je kupio veliku kuću s bazenom i pogledom na more, Grebene i Uvalu Sumratin na početku Ulice Petra Svačića, a koju je izgradio dubrovački arhitekt Stipe Pašalić.

I prije je Džeko bio čest gost u Dubrovniku, a sada će biti još češće. Zajedno s njim trenutno u novoj vili odmara i njegova djevojka Amra Silajdžić.

Bh. manekenka je odlučila odmah iskoristiti prelijep pogled s terase vile svoga dečka, kako bi napravila nekoliko fotografija. Objavila ih je na svojim nalozima na društvenim mrežama. Lijepa Amra fotografisala se u zelenoj haljini, kreaciji dubrovačke modne dizajnerice Andree Zvono.

 

Ahh, that view!! ? Dress by @andreazvonodizajn #andreazvonodizajn

 

A photo posted by Amra Silajdžić (@amra_silajdzic) on

 

☀️???

A photo posted by Amra Silajdžić (@amra_silajdzic) on

Bh. reprezentativac je svom Instagram profilu objavio fotku na kojoj se vide razne slasne delicije u kojima uživa dok odmara u svojoj novoj vili.

A photo posted by EdDzeko (@ed_dzeko) on

A, tu su i prvi gosti…

A photo posted by EdDzeko (@ed_dzeko) on

Iz Dubrovnika je blizu i Crnogorsko primorje. Džeko je danas na svom Instagramu objavio fotku s luksuzne jahte, i to napravljenu baš u blizini elitnog crnogorskog odmarališta Sveti Stefan.

A photo posted by EdDzeko (@ed_dzeko) on

Komentari

2 Comments

  1. Gorana Imamovic

    05/07/2015 at 23:42

    Fuj!

  2. bosanac

    07/07/2015 at 11:03

    a sto fuj?

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.