Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Ben Affleck i Matt Damon snimat će film o skandalu u FIFA-i?

28/06/2015

Ben Affleck navodno pregovara produciranje filma o skandalu u FIFA-i, a fokus će biti stavljen na čovjeka koji je otkrio skandal Chucka Blazera.

Prema tvrdnjama Hollywood Reportera, Affleck će film producirati s Mattom Damonom, a on će se bazirati na još neobjavljenoj knjizi BuzzFeedovog istraživačkog novinara Kena Bensingera.

[pull_quote_right]Režija je povjerena Gavinu O'Connoru koji je radio na posljednjem Affleckovom trileru “The Accountant”[/pull_quote_right]

Film nazvan “Houses of Deceit” prati priču bivšeg člana Izvršnog odbora FIFA-e Blazera, koji je pristao tajno raditi za FBI da bi im pomogao u istrazi korupcije u organizaciji, a snimat će ga Warner Bros.

Režija je povjerena Gavinu O'Connoru koji je radio na posljednjem Affleckovom trileru “The Accountant”, a vjeruje se da će Anthony Tambakis pisati scenarij.

70-godišnji Blazer priznao je krivicu 2013. godine, za primanje mita, pranje novca i izbjegavanje poreza.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.