SHOWbuzz

Bivša Kraljica Hrvatske o grupnjaku koji je dospio na internet: Ponižena sam!

23/05/2015

Je li to doista ona? Mnogi su se pitali nakon što je stigla vijest o snimci seksa poznate hrvatske manekenke. Tina Katanić se za Dnevnik.hr oglasila o drami koju proživljava.

Što se dogodilo, ko je snimku pustio u javnost i zašto – mnogi su se pitali nakon što su saznali da je video manekenke Tine Katanić pušten u javnost da kruži domaćim internetskim sferama.

Zanimljivo je i to kako su oni koji su u posjedu kontroverzne snimke cijeli film pokušali i prodati novinskim redakcijama (i to u nekoliko navrata) za novčanu naknadu. U kratkom 3-minutnom videu koji je pušten u javnost može se vidjeti kako je Tina vidno pod utjecajem opijata. Uz trojicu koja su je okruživala, jedan od njih sve je i snimao.

Dnevnik.hr uspio je doći i do Tine koja je dala naslutiti da ima itekakve argumente za ozbiljnu kaznenu prijavu.

– Hvala na interesu, osjećam se poniženo, obespravljeno. Zbog okolnosti cijelog slučaja u kojoj su mnoge stvari učinjene preko moje volje, dala sam iskaz u PU zagrebačkoj i dalje će institucije pravne države raditi na zaštiti mojih prava. Potražila sam pravnu pomoć i ubuduće će moje interese zastupati ovlašteni odvjetnički ured, rekla je Tina Katanić.

Sada je na policiji da obavi svoj dio posla oko novog seks skandala.

Tina je privukla pozornost medija kada je osvojila titulu Kraljice Hrvatske 2005., a nakon toga njezina manekenska karijera krenula je uzlaznom putanjom.

Najprepoznatljivija je kao TV lice Hrvatske lutrije, a snimila je na stotine modnih editorijala na domaćem terenu i u inozemstvu. Pojavljivala se u javnosti i kao potpisnica peticije koju su pokrenuli u inicijativi Zajedno za Dinamo, a do sada se njezino ime nije povlačilo po javnim skandalima.

Nedavno je gostovala u videospotu popularnog Jole za hit ‘Kada žene tulumare’, a prije par mjeseci izjavila je kako bi voljela ostvariti i pjevačku karijeru. Tina Katanić inače je završila pedagošku akademiju.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.