Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Brad Pitt godinama uspješno krio da je biseksualac?!

31/05/2015

Magazin “Star” objavio je na naslovnoj strani skandalozan naslov koji je izazvao pravi haos među fanovima poznatog glumca Brada Pitta širom svijeta.

“Ne želim da definišem seksualnu orijentaciju Breda Pitta, ali kakva god da je, privlače ga muškarci”, kaže Sham Ibrahim, umjetnik iz Los Angelesa.

[pull_quote_right]Brad se nije oglašavao povodom ovih navoda[/pull_quote_right]

On je stalni gost kafića i barova, te kaže da Bradove veze sa muškarcima traju više od decenije, a da je on upoznat sa detaljima barem jedne takve veze – kada je Brad navodno unajmio porno glumca Camerona Foxa.

“Kada je Fox stigao tamo, asistent ga je sačekao i odveo do hotelske sobe u kojoj je bio Pitt. Pogledao ga je, dao mu hiljadu dolara i zatražio da ode. Cameron nije bio privlačan u stvarnosti koliko na fotografijama, pa pretpostavljam da Brad ima izbirljiv ukus.

Nažalost, glumac je prošle godine preminuo u 36. godini pa ne može da potvrdi istinost ove priče. Brad se nije oglašavao povodom ovih navoda, ali ni Angelina Jolie, sa kojom je u vezi od 2005. godine.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.