Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Britney Spears prekinula vezu s Charliejem Ebersolom

23/06/2015

Čini se kako pjevačica Britney Spears baš nema sreće u ljubavi. Jutros su vijest da je pop pjevačica prekinula osmomjesečnu vezu s holivudskim producentom Charliejem Ebersolom prenijeli gotovo svi strani mediji.

[pull_quote_right]Britney iza sebe ima dva propala braka[/pull_quote_right]

Par se počeo viđati u oktobru prošle godine, a posljednji put su viđeni zajedno na crvenom tepihu u maju ove godine, na dodjeli Billboard muzičkih nagrada. Iako tačan razlog prekida još uvijek nije poznat, upućeniji tvrde kako je pjevačica sumnjala u razloge zašto je Charlie s njom, te joj se činilo da oni nisu bili pravi i iskreni.

No, čini se kako je Charlie prilično naljutio plavokosu pjevačicu, koja je pobrisala sve njegove slike s društvenih mreža, uključujući i one koje su uključivale razne poklone, kojima ju je znao iznenaditi, poput velike torte za Valentinovo.

spears

Britney iza sebe ima dva propala braka, onaj s Jasonom Alexanderom iz 2004. godine, te plesačem Kevinom Federlineom, od 2004. do 2007. godine, s kojim ima dva sina. Od decembra 2011. godine do januara 2013. godine bila je zaručena za Jasona Trawicka, a zatim su uslijedile kratke veze s Davidom Lucadom i Charliejem Ebersolom, koje su se također pokazale kao veliki promašaji.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.