Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Djevojka Amela Ćurića pjevala je u finalu šoua ZMBT

22/06/2015

Amel Ćurić je nakon pobjede u finalu takmičenja X Factor Adria, kazao kako je pobjedu posvetio svojoj djevojci Jeleni Čabarkapi.

Amel i Jelena su prema pisanju bh. tabloida već odavno zaručeni.

Kao i Amel, i Jelena voli muzička takmičenja. Gledatelji u BiH, pamte je kao finalistkinju TV šoua Zvijezda možeš biti ti! U njegovoj šestoj sezoni Jelena je stigla do finala.

jelena cabarkapa

Mnogi su tvrdili da joj je obznanjivanje veze s Amelom uveliko pomoglo na tom putu do finalne večeri, no ona je tvrdila da nije tako…

Bilo kako bilo, Jelena se sinoć definitivno potrudila da pomogne svom dečku da dođe do pobjede. Na svom je Facebook profilu objavila poruku u kojoj je napisala:

“Lijepo je vidjeti u centru Beograda naše Bosance koji su došli podržati Amela… i nose majice sa natpisom; Amele do pobjede… Ukoliko i vi želite da naš Amel Ćurić pobjedi, pošaljite porukicu, glasajte… Sigurna sam da će on to opravdati svojim nastupom, kao i uvijek do sada… Hvala vam!

amel jelena22334

amel jelena33

 

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.