SHOWbuzz

Emina Jahović: Mislila sam da će vječno trajati (VIDEO)

09/08/2018

Godinu poslije razvoda od Mustafe Sandala, Emina Jahović progovorila je za turske medije o tome kako se osjeća.

– Razvod je jedna od najtežih stvari u životu, taj period nije bio lak za mene ni za moju djecu. Njima je bilo teško da objasnimo zašto se to dešava, bili su mali, ali nekako smo uspjeli da izguramo sve. Mustafi je zato bilo teško da napusti porodičnu kuću, a razvod od njega donio mi je mnogo veću odgovornost kada je riječ o roditeljstvu. Ipak, koliko god da je bilo teško, bila sam spremna da prihvatim. Trudim se da gledam pozitivno i da s onima koje volim najviše idem samo naprijed – kaže Emina i dodaje da je s bivšim suprugom u odličnim donosima.

– Nažalost, završio se dio života za koji sam mislila da će vječno trajati, ja sam mislila da ću s Mustafom zauvijek ostati u braku. Ali nas dvoje nikada nećemo zaboraviti da smo bili zajedno i da smo se voljeli. Podižemo zajedničku djecu i pokušat ćemo da se prisjećamo samo lijepih trenutaka našeg braka – govori Emina.

Pjevačica, također, priznaje da, iako vjeruje u ljubav, o novoj vezi još ne razmišlja.

– Od onih sam koji vječno vjeruju u ljubav i nikad od nje ne odustaju, ali još je rano da razmišljam o novoj ljubavi i braku – rekla je Jahović.

Mediji su pisali kako je pjevačici zdravstveno stanje narušeno zbog gubitka velikog broja kilograma. No, na svom Instagram profilu Emina Jahović redovno objavljuje fotografije i snimke iz teretane gdje, odražava kondiciju i savršenu liniju. A, po svemu sudeći stiče i znanje iz borilačkh vještina. Pogledajte Eminu u akciji…

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.