SHOWbuzz

"365 DNI"

Film koji je mnoge zgrozio dobiće svoj nastavak

16/06/2020

Film čiji naziv u prijevodu znači "365 dana" donosi priču o "žustroj direktorici" Lauri Biel (Anna-Maria Sieklucka) koja je oteta i zatočena na odmoru na Siciliji. Oteo ju je šef mafije Massimo Torricelli (Michele Morrone)

Poljski film 365 DNI izazvao buru reakcija korisnika Netflixa, na čijoj se platformi našao. Dok su mnogi zgroženi filmom, one kojima se svidio obradovala je vijest da je u planu nastavak.

Dvije knjige iz serijala autorice Blanke Lipinske već su objavljene, a glavna glumica Ana-Maria Sieklucka putem Instagrama je poručila da snimanje kreće čim prođe pandemija koronavirusa. To bi trebalo biti najvjerovatnije sljedeće godine.

Film čiji naziv u prijevodu znači “365 dana” donosi priču o “žustroj direktorici” Lauri Biel (Anna-Maria Sieklucka) koja je oteta i zatočena na odmoru na Siciliji. Oteo ju je šef mafije Massimo Torricelli (Michele Morrone).

Na društvenim mrežama našla su se razna svjedočanstva, čak i ona korisnika koji su taj film naivno odlučili pogledati u društvu roditelja.

“Pogledao sam 365 DNI s roditeljima. Da, doslovno sam se osjećao kao da gledam pornić s roditeljima”, napisao je jedan korisnik.

Film je izazvao razne komentare nakon što se našao u ponudi Netflixa na obje strane Atlantika. Neki su rekli da je “najseksi stvar ikad” i “puno bolji od 50 nijansi sive”, dok su drugi ukazali na to da romantizira opasnu vezu između zlostavljača i žrtve.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.