Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Gdje je bila i šta je radila Kim Kardashian prije devet godina? (FOTO)

11/06/2015

Kim Kardashian je danas među najuticajnim ličnostima svjetskog šoubiznisa. Prije devet godina njen život je bio mnogo drugačiji. Profil koji je rijaliti zvezda u to vrijeme imala na društvenoj mreži “MySpace” najbolje pokazuje koliki je uspijeh postigla najpoznatija crnka na svijetu.

Kim (34), koja je danas kraljica svih društvenih mreža, 2006. godine je na “MySpace” imala 856 prijatelja, njeni postovi su uspjeli da sakupe 73 komenatara.

92879_kimberli_630x0

“UsWeekly” je oživio nekadašnju Kim i podsjetio nas na njenu prošlost.
Kim Kardashian je imala posebno ime na pomenutoj društvenoj mreži, zvala se “princeza Kimberly”. U opisu njenog profila piše da želi da upozna Boga i da se nada da će jednog dana imati djece.

Najljepši detalj na njenom profilu je sljedeći: Kim je svog oca Roberta Kardashiana, koji je preminuo 2003, nazvala svojim herojem.

Kim, ili tačnije princeza Kimberly, 2006. godine nije bila dio nijednog reality programa, naredna 2007. godine donijela je šou “U korak sa Kardashianovima”.

92875_kim-profimedia0174137562_630x0

Prije devet godina ova buduća dvostruka mama bila je u vezi sa Rayom Jayem. Kad je riječ o njenom zanimanju, radila je kao stilista Lindsey Lohan i Paris Hilton.

– Sjajno smo se zabavljale, ona je sjajna žena, neko sa kojim možete da se družite i da se dobro provodite, takođe je i jako lijepa – rekla je Paris o saradnji sa Kim Kardashian.

Bogata nasljednica je dodala da je veoma sretna zbopg uspijeha koji je njena bivša stilistkinja postigla, demantovala je glasine da joj je ona pomogla na putu do zvjezdanog vrha.

92876_kim-profimedia0218782948_630x0

– Ona “ubija”, i tako je sretna, ja sam sretna zbog nje – rekla je Paris.

Nesumnjivo je glavni krivac za veliku popularnost Kim Kardashian bio njen seksi snimak sa Rayom Jayom.

Danas supruga Kanyea Westa na Twitteru ima 32.5 miliona pratilaca, a na Instagramu 35.8 miliona fanova.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.