SHOWbuzz

Godinu dana nakon što je sebi odrezao spolni organ: Ponosan sam!

03/07/2015

Prije nešto više od godinu dana, drogirani reper Andre Johnson odrezao je sebi spolni organ, a danas tvrdi da sve funkcionira kako treba i da se ponosi svojim djelima.

U intervjuu na VladTV-u, umjetnik povezan s Wu-Tang Clanom, poznat i kao Christ Bearer (pravog imena Andre Johnson), prisjetio se događaja koji su se prošle godine u aprilu odvijali u sjevernom Hollywoodu.

“PCP i kristalni met i ecstasy i alkohol. I nimalo sna. To je bila glavna stvar – bez spavanja”, otkrio je američki reper.

johnson

Johnson je objasnio da se u to vrijeme borio s depresijom, jer je majka njegove djece podnijela zahtjev za zabranu pristupa protiv njega. Isto tako, on ističe da nije bila riječ o pokušaju samoubistva, kao što su naveli neki mediji, jer je pjevač nakon što je sebi odrezao spolni rogan skočio s balkona drugog sprata.

Tvrdi da je imao “potpunu kontrolu” nad svime što se događalo. A, srećom za njega, sve i dalje funkcionira. Barem donekle.

“Neću ići u detalje, ali stvari su na svom mjestu, tako da i dalje mogu obaviti posao s onim što mi je preostalo”, tvrdi Johnson.

Još je prošle godine objasnio da šivanje odsječenog dijela spolnog organa ionako nije bilo najbitnije u cijeloj priči, jer je tvrdio da je manje bitna veličina koliko mogućnost kretanja.

“Nema tajnovitosti, jednostavno ga nisu mogli prišiti natrag.”

“Ja sam jedini muškarac koji je učio to što je učinio i ponosim se time. Zašto? Zašto sam završio u analima, te mislim da nema nikog drugog ko je to ikad sebi učinio. Možda sam učinio najveću grešku u istoriji. Ali ponosim se njome.”

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.