Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Halid Bešlić: Da sam se rodio u Sarajevu možda bih bio roker

10/06/2015

“Moje pjesme pišu rokeri posljednjih 15-20 godina. U duši sam sevdalija i roker, ja volim rock i to nije floskula. Ja sam trebao biti zabavnjak, čak sam kao zabavnjak pobjedio na jednom festivalu. Da sam se rodio u Sarajevu možda bih više bio u rock’n’rollu. Sve zavisi od sudbine, a muziku poneseš. Emocije i onaj biljeg koji svi nosimo, poslije osmog osnovne i početkom srednje, to ostane karakter i ponašanje za cijeli život. Što naučiš u kući, naučiš”, kazao je Halid Bešlić gostujući u emisiji Pressing na N1.

Iako su ga povezivali s određenim političkim strankama, on nikada nije ušao u politiku.

“Socijaldemokratija sa likom je moje političko opredjeljenje. Ja kada vidim političara u drugoj stranci, a sviđa mi se, ja ga podržim. Mene posao u politici ne interesuje i ne znam to raditi. Šta da dobijem glasove i budem predsjednik, šta ću ja raditi kada to ne znam”, rekao je Bešlić.

Bio je Halid i na Koševu, na misi pape Franje…

“Sve što je rekao i ja mislim. Bilo je lijepo i dostojanstveno. Papa Franjo je vrlo interesantna osoba, njegovi potezi su ljudski i skromni, a ja sam takav tip.”

Komentari

1 Comment

  1. AV AV

    10/06/2015 at 23:37

    Halida za predsjednika.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.