SHOWbuzz

Hoće li Stallone u novom “Rambu” tamaniti ISIL-ovce?

16/07/2015

Ove sedmice internetom su počele kružiti glasine kako će Sylvester Stallone još jednom oživjeti legendarnog “Ramba”. Prema tim glasinama, Stallone je ovog vikenda novinarima na Comic-conu u San Diegu rekao kako se vraća u ulogu ratnog veterana Johna Ramba u filmu koji će se zvati “Rambo: Last Blood” i kako će se u njemu boriti protiv – ISIL-ovih terorista!

Više medija prenijelo je navodnu izjavu 69-godišnjeg glumca u kojoj je rekao kako se trenutno u Iraku i Siriji nalazi nekoliko ekipa koje istražuju područja u potrazi za dobrom lokacijom za snimanje.

Njihov cilj je sarađivati s lokalnim stanovništvom kako bi novi “Rambo” bio što realniji u svom prikazu tamošnje situacije.

No, čini se da to ipak nije istina. Nepoznato je ko je pokrenuo te glasine, ali u međuvremenu se pojavio Stalloneov agent sa službenim saopćenjem u kojem stoji:

“Sylvester ove godine nije posjetio Comic-con, i u skladu s tim nije dao nikakvu izjavu vezanu za novog Ramba niti njegovu potencijanu radnju”, poručio je agent, no očito nije konkretno demantovao mogućnost da ISIL-ovci budu ti zli dečki koje će Rambo ovaj put istrijebiti.

No, s druge strane Stallone je još u decembru prošle godine na svom Twitter profilu potvrdio kako će uskoro početi raditi na novom “Rambu”.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.