Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Irina Shayk prokomentirala “ljubavnu vezu sa Seppom Blatterom”

06/06/2015

Irina Shayk, koja je trenutno u vezi s glumcem Bradleyjem Cooperom, odlučila je reagovati na medijske napise da je bila ljubavnica dojučerašnjeg predsjednika FIFA-e Seppa Blattera.

Podsjećamo, španski El Mundo pisao je o njihovom odnosu u sklopu teksta naslovljenog “Sve žene u Blatterovom životu”, u kojem se tvrdilo da su 79-godišnji Blatter i 29-godišnja ruska ljepotica (inače bivša cura Cristiana Ronalda), bili u vezi nakon njegovog prekida s Ilonom Boguskom, a prije nego što je počeo izlaziti s Lindom Barras.

irina shayk1

Iako nije uobičajeno da zvijezde reagiraju na ovakve tračeve, Shayk je očito imala potrebu izjasniti se na ovu temu te je preko glasnogovornika za Page Six poručila:

“Glasine o navodnoj romantičnoj vezi sa Seppom Blatterom koje je iznio El Mundo su očajnički pokušaj u narušavanju ugleda gđice Shayk i apsolutno nisu istinite. Nemamo namjeru dalje komentirati te navode budući da su u potpunosti neutemeljeni”.

Cooper i Irina u vezi su dva mjeseca. Iako je glumac već tražio kuću s modelom Suki Waterhouse (22), odlučio ju je ostaviti jer ona nije bila spremna za to.

Irina Shayk Bradley Cooper London 55

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.