Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Kanye West pobjesnio na komičara koji mu je pokušao prekinuti koncert

28/06/2015

Ovogodišnje izdanje velikog britanskog glazbenog festivala Glastonbury najviše je rasprava izazvalo zbog nastupa Kanyea Westa, koji rijetko koga ostavlja ravnodušnim pa je uz gomilu fanova tokom godina sakupio i jednaku, ako ne i veću, legiju kritičara i otvorenih mrzitelja.

Uprkos desecima hiljada potpisa kojima se zahtijevalo skidanje njegova koncerta s festivalskog repertoara, kasno u subotu Kanye je ipak nastupio, ali ne bez incidenata.

U jednom je trenutku, na pjevačevo vidljivo iznenađenje i zaprepaštenje, na pozornicu utrčao komičar Lee Nelson s namjerom da prekine koncert, što je i najavljivao prije nastupa na Twitteru.

Kanye ga je pokušao ignorisati, ali nije išlo pa je iznervirano počeo gestikulirati rukom sve dok na binu nije dotrčao zaštitar koji je odgurnuo Nelsona. Reper je zatim s izvedbom četvrte pjesme na sbom repertoaru – Black Skinhead – počeo ispočetka.

Inače, Nelsonovo pravo ime je Simon Brodkin, a već je poznat po sličnim smicalicama.

Kanye je koncert završio tvrdnjom da je on najveća živuća rock zvijezda na planetu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.