SHOWbuzz

Kćerka Emira Kusturice dogovorila vjenčanje s Aleksandrom III Karađorđevićem?

25/07/2015

Dunja Kusturica (31) rijetko se pojavljuje u javnosti, a obično bude pratnja svom ocu na premijerama. Ne propušta festival Kusendorf na Mokroj Gori gdje sudjeluje kao selektorica festivala kako je po struci dramaturginja. Crveni tepih izbjegava, ne voli se uređivati ni šminkati. Zajedno se ocem trenutno radi na snimanju filma “Na mliječnom putu” u kojem glavnu ulogu igra slavna glumica Monica Bellucci.

Dunja je prilično samozatajna, a opisuju je kao “potpuno normalnu i divnu mladu djevojku”. Da je vidite na ulici vjerojatno ne bi ni pomislili kako je ona kći slavnog Kusturice. Očito je to osvojilo i 33-godišnjeg princa Aleksandara III koji je predstavio javnosti svoju djevojku i to na 70. rođendanu svoga oca Aleksandra II Karađorđevića čija je proslava organizirana na Belom dvoru.

Dunja-i-Emir-Kusturica

 

Prema kraljevskim običajima, kada princ javno predstavi svoju djevojku koja nije iz kraljevske porodice, sljedeći korak je – brak.

“To je i inače trend u svijetu. Pogledajte samo princa Williama i Kate Middleton, ili švedskog princa Carla Philipa koji je oženio bivšom manekenkom”, kaže izvor Blica koji dodaje kako su njih dvoje dugo bili prijatelji, a onda je zaiskrilo.

“Njih dvoje su se dugo družili, jer je Dunja bila u vezi. Kada je raskinula, Aleksandar je iskoristio priliku. Budući da ona više vremena provodi u Parizu, njih dvoje održavaju vezu između Beograda i Francuske”, piše Blic.

Navodno su i srbijanski prijestolonasljednik Aleksandar II i Katarina Karađorđević dobro prihvatili Dunju, Blic navodi da nije isključen brak u dogledno vrijeme.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.