SHOWbuzz

Kim objasnila kako se obogatila, “kućni video” i atribute nije spominjala

03/07/2015

U intervjuu za “MarketWatch” Kim Kardashian objasnila je kako je izgradila svoje carstvo.

“Znate, mislila sam da ću, što više novca zaradim, više i potrošiti. A zapravo je suprotno. Što više zaradim, više želim štedjeti. Nisam mislila da će biti tako i zapravo sam time iznenadila samu sebe”, kazala je, navodeći to kao jedan od glavnih razloga zbog kojih je bogata.

Nakon toga pričala je i o svom odrastanju, te je kazala da bi kao klinka uzela pozajmicu od svog oca Roberta, kupila pet pari cipela Manolo Blahnik za 750 dolara i onda ih prodala na eBayu za 2.500 dolara svaki par.

Upitana ima li kakav savjet za mlade, kazala je:

“Imala sam sreće što su me roditelji naučili svašta o kreditima, štednji i takvim stvarima. To te ne uče u školi, a mislim da to nije dobro. Mislim da bi djeca trebala imati predavanja o kreditima, štednji, pozajmicama, sve je to jednostavno, a ljudi ne znaju ništa o tome”.

kim-kardashian-wardrobe

Kim je trenutno producentica na svom showu, pokrenula je nekoliko spin-offova, ima uspješnu liniju odjeće, kozmetičku liniju, a ove je godine izdala i knjigu. Njena aplikacija Kim Kardashian: Hollywood toliko je uspješna da je samo u prvih pet dana zaradila 1,6 miliona dolara.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.