Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kreće novi Big Brother, ovaj put kamere i pod tuševima

marijana nemes

Nakon četiri godine pauze na TV ekrane vraća se regionalni reality show Big Brother.

Na drugom regionalnom reality showu “Big Brother” radit će 200 ljudi, snimat će ga 40 kamera, a stanari će biti ozvučeni s 50 mikrofona.

Novi stanari iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine te Makedonije na jesen će se ponovno useliti na beogradski Košutnjak.

[pull_quote_right]Regionalni reality show i ovaj put će voditi Antonija Blaće (35), koja se i sama takmičila u prvoj hrvatskoj sezoni showa[/pull_quote_right]

Novi kandidati bit će najvverojatnije podijeljeni u dva klana, i to prema horoskopskim znakovima, piše 24sata. Kuća u kojoj su bili kandidati iz prvog showa je srušena i preuređena pa ove godine kućom dominira smirujuća zelena boja. Emisije uživo će se emitirati s vanjske pozornice bez obzira na vremenske uslove. Za drugi “Big Brother” prijavilo se 15.000 kandidata iz četiri države.

Produkcijska ekipa još nije otkrila sve detalje, ali šuška se da će novi stanari ponovno živjeti u dvije kuće – dio u luksuznoj vili, a dio će završiti na smetljištu.

Stanari luksuznog dijela kuće, opet će se moći bezbrižno kupati u zatvorenom bazenu, koketirati i smišljati podvale, dok će oni manje sretni morati spavati u hladnom napuštenom autobusu. Ne zna se hoće li stanari sa smetljišta i u novoj sezoni morati reciklirati smeće koje stiže iz BB kuće kako bi skupili dovoljan broj bodova za povratak u luksuznu vilu ili će im produkcija showa zadati nove i teže zadatke.

Regionalni reality show i ovaj put će voditi Antonija Blaće (35), koja se i sama takmičila u prvoj hrvatskoj sezoni showa.

antonija blace

Antonija Blaće

Stanare će kamere pratiti danonoćno. Neće imati mira ni pod tušem, a za svako skidanje mikrofona strogo će ih kazniti Veliki Brat.
Nema ko nije htio ući u ovogodišnji show. Osim osebujnih starleta koje u “Big Brotheru” traže pet minuta slave i odskočnu dasku za razvoj daljnje karijere, bilo je tu i sportista, homoseksualaca, biseksualaca…

Podsjećamo, u prvoj sezoni pobijedila je Šibenčanka Marijana Čuljak, a na putu do pobjede, osim novčane nagrade, “zaradila” je razvoda braka od supruga Ivana s kojim ima kćerku.

marijananemes