Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kylie Jenner slavila rođendan, a svi drugi su bili u centru pažnje

kardashian rodjendan

Cijela porodica Jenner/Kardashian uz najbliže je prijatelje obilježila 18. rođendan Kylie Jenner u restoranu u Los Angelesu, Rođendanska zabava upriličena je u nedjelju navečer iako je najmlađa iz “klana Kardashian” zapravo tek danas napunila 18 godina.

Kim Kardashian (34) se i ovaj put pobrinula da svi gledaju samo u nju. Iako je trudna skoro šest mjeseci, starleta je na zabavu došla s ekstremno dubokim dekolteom, a uska haljina isticala joj je i slavnu stražnjicu.

kim party

Na zabavu je stigla zajedno sa svojim suprugom, Kanyeom Westom (38), koji je pak došao obučen u bijelu košulju i poderane traperice.

A, slavljenica? Ona se za ovu priliku ofarbala u plavo. Od svog je dečka za 18. rođendan dobila na poklon – Ferrari vrijedan 320.000 dolara. Svojim je poklonom privukao više pažnje od same slavljenice. Baš kao i ostatak gostiju.

Happy birthday @kyliejenner! Tyga handing her the keys to her new Ferrari ? @kinggoldchains

Videozapis objavljuje Sarah (@stalkersarah)

ferrari

kylie party 18

Njena starija sestra Kendall također je završila na naslovnicama svjetskih tabloida. Na zabavi se pojavila u kombinaciji – bez donjeg veša.

Kendall Party Kylie

Druga polusestra Khloe sa sobom je povela svog novog dečka, NBA zvijezdu Jamesa Hardena.

khloe james Party

Najstarija iz klana “friško razvedena” Kourtney stigla je sama.

kourteny party

I mama Kris se potrudila da se i njene fotke nađu na udarnim stranama tabloida. Na zabavu je stigla držeći se za ruku sa svojim 24 godine mlađim dečkom Coreyom Gambleom.

kris decko

A, tata (mada je sad žena) Caitlyn? On je došao sam, obučen(a) u crnu haljinicu do iznad koljena…

caitlyn