Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Paige Spiranac

Lijepoj golferici prijete smrću zbog izjave na Twitteru

spin (1)

Inače, ovo nije prvi put da Paige prijete smrću, prije dvije godine bila je žrtva internetskog zlostavljanja zbog toga što nosi tajice dok igra golf

Lijepa golferica Paige Spiranac redovito svojim provokativnim objavama na društvenim mrežama privlači pažnju. Osim što pokazuje svoje golferske vještine i trikove, Paige često daje savjete u vezi ovog sporta, a na Instagramu je prate milioni ljudi iz cijelog svijeta.

Nedavno je na svom YouTube kanalu komentarisala osobe koje koriste kolica na golf terenima.

“Kolica su dobra jedino ako vas bole leđa”, kazala je Paige i korisnike golf kolica nazvala kučkama.

“Ako se ljutite što vas zovem tako, onda je to upravo zbog toga što to jeste. Pa, ljutite se zbog kolica”, poručila je lijepa sportašica.

Međutim, ova izjava se nekima nije nimalo svidjela, pa je Paige dobila i prijetnje smrću zbog toga.

“Upravo sam dobila prijetnje smrću zbog kolica. Doslovno”, napisala je Paige na Twitteru, a pratitelji su joj pružili podršku.

“Bilo bi vrlo dosadno da nemamo čvrsto mišljenje ni o čemu”, “Kako se muškarci odmah naljute kad ih žena nazove kučkama, a kad je obrnuto, to je u redu”, “Očito da je muški ego povrijeđen”, pisali su u komentarima.

Inače, ovo nije prvi put da Paige prijete smrću, prije dvije godine bila je žrtva internetskog zlostavljanja zbog toga što nosi tajice dok igra golf.