Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Majka Kristen Stewart otkrila: Moja kćerka je u vezi sa djevojkom

15/06/2015

Otkad je bila u vezi s kolegom iz “Sumraka” Robertom Pattinsonom, pa ga prevarila s rediteljem Rupertom Sandersom, mediji su počeli pomno pratiti ljubavni život glumice Kristen Stewart.

Robert Pattinson/Kirsten Stewart

Robert Pattinson i Kirsten Stewart

No, ono što su ovih dana otkrili, malo je ko očekivao.

[pull_quote_right]Upoznala sam Kristeninu novu djevojku i sviđa mi se[/pull_quote_right]

Mladoj glumici su, čini se, dojadili muškarci – njena je majka za Sunday Mirror potvrdila da je ona u vezi sa svojom asistenticom Alicijom Cargile!

55-godišnja Jules kazala je da je upoznala kćerinu djevojku i da su njih dvije vrlo sretne.

“Šta ima biti neprihvatljivo u tome da ona sad ima djevojku? Sretna je. Ona je moja kćerka, ja sam samo njena majka i ona zna da prihvaćam njene izbore. Upoznala sam Kristeninu novu djevojku i sviđa mi se. Šta tu imam ne prihvatiti? Ona je divna djevojka”, poručila je.

kristen-stewart-alicia-cargile1

Alicia i Kristen

Kristenina majka, koja također radi u Hollywoodu kao nadzornik scenarista, kazala je:

“Mislim da ljudi moraju biti slobodni i voljeti koga žele. Prihvaćam da moja kćer voli žene i muškarce. U redu je biti ono što jesi u mom svijetu. Svi mi biramo svoje prijatelje pa bismo jednaku slobodu trebali imati i pri odabiru ljubavnika”.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.