SHOWbuzz

Miss Rusije zbog ove bi fotke mogla godinu dana u zatvor

27/05/2015

Novopečena Miss Rusije Sofija Nikitčuk našla se na udaru istražitelja ruske Sverdlovske oblasti nakon što se za naslovnicu lokalnog časopisa Stolnik fotografisala omotana u rusku zastavu.

Kako piše The Moscow Times, uz sliku ruske ljepotice objavljen je naslov “Okus pobjede”, a riječ je zapravo o specijalnom izdanju časopisa povodom 70. godišnjice pobjede SSSR-a i saveznika u Drugom svjetskom ratu.

sofiya_nikitchuk_sfotografirovalas

Glavna urednica Stolnika Ana Rešjotkina potvrdila je da su se istražitelji počeli raspitivati o naslovnici.

“Pozvali su me prošlu srijedu u tužilaštvo na razgovor. Bila sam tamo pola sata, a nakon svega morala sam napisati izjavu o tome ko je odgovoran za donošenje odluke da takva fotografija bude objavljena na naslovnici. Ja sam preuzela odgovornost u potpunosti”, izjavila je i dodala da je iz državnog aparata otad niko ponovno nije zvao.

Neimenovani je izvor otkrio lokalnom portalu Znak.com da je istraga pokrenuta nakon prijave zasad nepoznate osobe kojoj je naslovnica očito nanosila duševne smetnje.

miss rusije

Časopis Stolnik je u međuvremenu na svojoj web stranici objavio nešto drugačiju naslovnicu štampanog izdanja. Na njoj je ponovno bila lijepa missica, ali ovoga puta odjevena u crvenu haljinu, dok je ruska zastava bila u pozadini.

Inače, oskvrnuće ruske zastave u Rusiji je krivično djelo zbog kojega se ide u zatvor i to do godinu dana.

miss rusije 1

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.