Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Mladić sa snimka s Tinom Katanić ucjenjivao djevojke i prije?

31/05/2015

“Do nas su došle neformalne informacije da glavnom počinitelju kaznenog djela protiv Tine ovo nije prvi put. Neću ga imenovati, ali ću upozoriti mlade djevojke da pripaze”, kazala je Tanja Vranican Đerek, advokatica Tine Katanić.

Pravna zastupnica iz advokatskog ureda Zvonimira Hodaka, koji je preuzeo Tinin slučaj, rekla je da je ovog puta počinitelj to napravio na štetu javne osobe, a do sada je to radio na štetu više mladih djevojaka od kojih je iskamčivao novac, prenosi 24sata.hr.

Dodala je da ne može otkriti identitet muškarca, ali radi se o mladiću koji se ne vidi na snimci, ali oni znaju njegovo ime i prezime, pa su protiv njega ovih dana podnijeli kaznenu prijavu.

[pull_quote_left]Zbog cijele situacije manekenka je radne obveze otkazala i u tajnosti otputovala, kazavši samo najbližima gdje je[/pull_quote_left]

Za sada je nepoznata činjenica je li mladić ucjenjivao i Tinu zbog video materijala.

Podsjetimo, u javnost je izašao dvominutni video eksplicitnog intimnog sadržaja između poznate hrvatske manekenke i trojice muškaraca.

Tina Katanić je sama potvrdila autentičnost snimke kazavši kako se “zbog cijele situacije osjeća poniženo i osramoćeno”. Advokatica Vranican Đerek kazala je da barata također neformalnim informacijama da osim te snimke postoje još neke.

Manekenka je psihički slomljena. Prvih dana se još dobro držala, ali sad je na naplatu došao posttraumatski šok, rekao je Tinin prijatelj.

Zbog cijele situacije manekenka je radne obveze otkazala i u tajnosti otputovala, kazavši samo najbližima gdje je.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.