Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Mračna strana Playboyeve vile i Hugha Hefnera

11/06/2015

Nedavno su se u javnosti oglasile dvije aktuelne Playboyeve “zečice”, Crystal McCahill i Jessa Hinton, koje su na sav glas hvalile Hugha Hefnera i život u njegovoj vili.

No, jedna bivša je ovih dana ispričala posve drugačiju priču u svojim memoarima. Holly Madison, bivša Playboyeva zečica tvrdi da joj je Hugh Hefner ponudio drogu kad su se tek sreli 2001. godine. U svojim memoarima “Down The Rabbit Hole” Holly se prisjeća da ju je Hefner pitao “želi li antidepresiv” dok je u ruci držao gomilu “konjskih tableta” u noćnom klubu Los Palmas u Los Angelesu. Tada 21-godišnja konobarica u Hootersu, to je odbila.

[pull_quote_right]Ranije je otkrila da je bila toliko depresivna da je sebi željela oduzeti život[/pull_quote_right]

“Ni ja ne odobravam droge, ali znaš, ‘70-ih su te pilule zvali otvaračima bedara”, rekao joj je tada Hefner.

Daily Mail je pokušao dobiti komentar njegovog glasnogovornika, no u tome nije uspio.

Iako početak nije bio najbolji, Holly je postala jedna od Hefnerovih sedam djevojaka i zvijezda serijala “The Girls Next Door” od 2005. do 2009. godine. Kad se uselila u vilu s 29 soba ostala je šokirana mrljama od psećeg urina na žutim tepisima, a tvrdi i da se u svim sobama nalazilo dječje ulje, vazelin i maramice.

“Prije useljenja u vilu, bila sam samouvjerena osoba, no nije trebalo dugo da se moje samopouzdanje sruši”, napisala je Holly.

Tvrdi da je postala meta drugih djevojaka, koje su joj između ostalog krale odjeću. Ipak, za uništenje njenog samopouzdanja najzaslužniji je Hefner. Kada se ošišala doživjela je poniženje.

“Trunka samopouzdanja koju sam stekla brzo je isparila”, rekla je Holly koja tvrdi da je Hefner “pljunuo” na nju zbog nove frizure.

“Izgledaš staro i jeftino”, rekao joj je na kraju bujice uvreda.

playboy

Život u vili postao joj je pretežak nakon što je optužena da je prevarila Hefnera s iluzionistom Crissom Angelom 2008. godine. Hef ju je pokušao nagovoriti da ne napusti vilu tako što joj je oporukom ostavio tri miliona dolara, no ona je odbila. Otada ga je vidjela samo jednom, na snimanju serijala “Runaway Bride” o Crystal Harris 2011. godine.

Tvrdi da joj je nastavio pisati kratka pisma u kojima ju je kritikovao zbog svega što je izgovarala u intervjuima.

Ranije je otkrila da je bila toliko depresivna da je sebi željela oduzeti život, piše US Weekly.

“Život u zloglasnoj vili nije bio san i brzo je postao prava noćna mora. Nakon što je izgubila svoj identitet, osjećaj vrijednosti i nadu u budućnost, Holly se našla u kadi razmišljajući o samoubistvu”, pisalo je tada.

Madison je od 2013. u braku sa Pasqualom Rotellom, s kojim ima kćerku.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.