Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Na “Sunčanim skalama” u Herceg Novom nastupit će i jedna Banjalučanka

26/06/2015

Banjalučanka Mirjana Kalabić nastupiće na 21. međunarodnom festivalu popularne muzike “Sunčane skale 2015”, koji će biti održan 29. i 30. juna u Herceg Novom.

U konkurenciji 22 izvođača iz regiona i inostranstva, ona će se predstaviti kompozicijom “Ne krivi me”, za koju je muziku i tekst napisao banjalučki kompozitor Mladen Matović, dok je aranžman djelo producenta i aranžera Pavla Bogdanovića.

mirjana kalabic1

Kaže da festival iščekuje sa velikim ushićenjem, jer, kako kaže, predstavlja svoj grad, njegovo kulturno-umjetničko lice, za koje je Matović nerijetko zaslužan.

“To je jedna lijepa festivalska balada koja budi čistu, iskonsku emociju koja se polako zaboravlja u brzom vremenu u kojem živimo”, otkrila je Kalabićeva, inače članica i solista ženskog kamernog hora “Banjalučanke” i prije nekoliko godina je imala zapažen nastup na ovom festivalu sa kompozicijom “Navika”, kada je zauzela 8. mjesto.

Ona će nastupiti u okviru takmičarske “Večeri novih zvijezda”, dok je drugo festivalsko veče revijalnog tipa i na njemu će nastupiti regionalne zvijezde popularne muzike, te pobjednik “Večeri novih zvijezda”.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.