SHOWbuzz

Nakon raskida zaruka posao natjerao Seana i Charlize na ponovni susret

30/07/2015

Sean Penn (54) i Charlize Theron (39) otputovali su u Cape Town kako bi ponovno snimili neke scene iz Pennovog novog filma “The Last Face”, čije je snimanje počelo prošle godine.

penn theron2

Charlize je navodno prekinula vazu ignorišući Seanove pozive i poruke, te je namjeravala samo nestati iz njegovog života, piše US Weekly.

No, to trenutno nije moguće, jer ponovno rade zajedno na filmu kojeg Penn režira. Charlize je došla na set namrgođena, a između snimanja scena, Sean i glumica progovorili su tek nekoliko riječi, a oboje su izgledali iznervirano, sudeći prema fotografijama.

U pauzi snimanja bivši su se ljubavnici udaljili jedno od drugoga, a Seana se može vidjeti kako sam zamišljeno puši cigaretu u uglu, te ‘ispod oka’ gleda prema Charlize.

penn theronpenn theron3

Theron u filmu glumi voditeljicu internacionalnog programa za pomoć Liberiji koja se zaljubi u doktora kojeg glumi Javier Bardem (46).

Prekid Penna i Charlize bio je vrlo iznenadan. U maju su fotografisani zajedno na premijeri filma “Mad Max: Divlja cesta” u kojem Theron ima glavnu ulogu, a nedugo nakon toga raskinuli su zaruke. Neki mediji pisali su da je sve krenulo nizbrdo već nakon što su se vratili sa snimanja Seanovog filma u oktobru prošle godine.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.