Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nakon što ju je muž pretukao, glumica došla u policiju da ga brani

mina-lazarevic

Beogradska glumica Mirjana Mina Lazarević tvrdila je juče na saslušanju u tužilaštvu da je muž nije tukao, već da je sve to bila obična bračna razmirica.

“Znam da morate da radite svoj posao, ali ovo je privatna stvar moje porodice. Pustite me na miru”, dobacila je glumica okupljenim novinarima prije nego što je ušla u zgradu tužilaštva.

[pull_quote_right]Glumica nije opovrgla da ju je Stanić napao, ali je tužioca pokušala da ubijedi da je sve to posljedica obične bračne svađe i razmirice[/pull_quote_right]

Potom je preko advokata zatražila od sudske straže da novinare izbace iz hodnika zgrade kako je ne bi uznemiravli.

Kako “Blic” saznaje, Lazarevićeva je izjavila da se ne priključuje krivičnom gonjenju Gorana Stanića, a čitav incident opisala je kao običnu bračnu razmiricu. Iako je na saslušanje pozvana u svojstvu oštećene, Lazarevićeva se trudila da ne ispadne žrtva muža nasilnika, pa je na sve moguće načine pokušala da ga zaštiti.

Glumica nije opovrgla da ju je Stanić napao, ali je tužioca pokušala da ubijedi da je sve to posljedica obične bračne svađe i razmirice, koja je u jednom trenutku otišla predaleko.

mina-lazarevic-goran-stanic

“Glumica je rekala tužiocu da će se razvesti i da će to uraditi sporazumno sa suprugom. Također je kazala da će ga dok bude boravio u pritvoru iseliti iz stana, jer za njihov brak više nema nikakve nade”, kazao je za “Blic” izvor iz istrage.

Pucao iz automata

Podsjećamo da je prvak baleta beogradskog Narodnog pozorišta Goran Stanić uhapšen u noći između petka i subote, pošto je iz automatske puške pucao sa terase porodičnog stana u kome živi sa glumicom i njihovo troje djece.

24/12/2013 magazin Story rubrika broj 434

Policija je po dolasku pronašla čitav arsenal oružja u stanu, zbog čega je baletan priveden. Sutradan, Lazarevićeva je prijavila supruga policiji zbog porodičnog nasilja, pa mu je nakon saslušanja određen pritvor i pokrenuta istraga.