Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Ona je najseksi bucka na svijetu i živi od svojih oblina

27/06/2015

Ashley Graham ima 27 godina i dolazi iz Nebraske. Po mišljenju mnogih, ova bujna ljepotica jedna je od najseksi modela za odjeću za punije na svijetu.

Ashley kao manekenka za odjeću većih konfekcijskih brojeva radi već 15 godina. Kaže kako ne prođe ni jedan dan da je neko ne “počasti” nekom uvredom na račun njene težine, no ona se na to ne obazire.

– Nekima sam predebela, nekima premršava. Nekima je moja put presvijetla, nekima pretamna. Bilo je i situacija kad su mi govorili da sam jako ružna, no prešla sam preko svega toga – kaže Ashley. Dodaje kako je jedino što je potrebno za uspjeh u modnoj industriji “debela koža”. Bujna ljepotica snimila je editorijale za Elle, Vogue, Harper's Bazaar, Glamour, Latina i pojavljuje se u nekoliko reklama za Levi's. Od 2010. u braku je sa snimateljem Justinom Ervinom kojeg je upoznala u crkvi. Ima i svoju modnu marku, Navabi, koja je specijalizirana za odjeću za punije žene. Sve kolekcije Ashley, naravno, sama reklamira.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.