SHOWbuzz

"vreli" prizori

Ovo su Netflixove serije sa najviše scena seksa (VIDEO)

03/01/2021

Novinari prebrojali vruće scene u popularnim serijama

Priča oko velikog broja “bespotrebnih” scena seksa u seriji Tiny Pretty Things, dala je ideju stranim medijima da pobroje u kojim to Netflixovim serijama se može videti najviše “vrelih” scena.

1. Orange is the New Black (44 scene seksa)

Budući ima čak 91 epizodu do sada, nije ni čudo što je ova serija na vrhu liste. U ovoj komediji pratimo kako se u zatvoru snalazi Piper, koja je tamo završila jer je krijumčarila novac od prodate droge za svoju djevojku, prenosi časopis The Sun.

Jedna od najupečatljivijih scena je ona u biblioteci, gdje jedan od likova priznaje kako voli da “skuplja orgazme”, koje potom zapisuje u bilježnicu.

2. Dark Desire (37)

Meksički triler možda ima sedam scena seksa manje nego Orange is the New Black, ali sve staju u jednu sezonu. Centralna radnja prati profesoricu Almu Solares, čija se afera brzo otme kontroli.

Inače, zbog velike količine “vrućih” scena ova je serija postala najgledanija serija koja nije na engleskom jeziku u istoriji Netflixa.

3. Valeria (34)

Valeria, kao i Dark Desire, stiže sa španskog govornog područja, a prati seksualni život glavnog lika i njenih prijateljica.

4. Sense8 (34)

Visokobudžetna SF serija uspela je da “nagura” mnoštvo seksi scena u samo dvije sezone. Dolazi od sestara Wachowski (koje su napravile i Matrix), a prati živote osmoro stranaca koji su, nekim čudnim spletom okolnosti, psihički povezan.

Mada je otkazana 2018. godine, serija je bila hvaljena zbog prikazivanja različitih seksualnosti, a mnogima je najviše ostala u glavi “psihička orgija” nekoliko likova u prvoj sezoni.

5. The Hockey Girls (31)

Serija prati ženski hokejaški tim koji pokušava da se dokaže. U dvije sezone prikazana je 31 scena seksa, a već u prvoj epizodi ima jedna, u toaletu.

6. Easy (22)

Easy stražuje seksualne živote i veze različitih likova u Čikagu. Parovi isprobavaju otvorene brakove, neki započinju afere sa bivšima, a imamo uvid i u svakodnevni život elitne prostitutke.

7. Black Mirror (17)

Popularna distopijska serija možda ne izgleda tako, ali je puna scena seksa.

8. Love (17)

U ovoj romantičnoj komediji posmatramo moderno traženje partnera kroz oči Mikija i Gasa.

9. The Naked Director (16)

Serija koja se bavi porno industrijom očekivano ima nekoliko vrućih scena. Pratimo istinitu priču o reditelju filmova za odrasle i zvijezdi njegovih filmova.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.