provjereno

Pet grešaka koje žene teško opraštaju

greske
FOTO: Screenshot

Brojne ankete napravljene su kada je riječ o greškama u krevetu, a mi vam donosimo pet grešaka koje žene teško opraštaju

Ako vam tokom intimnog odnosa smetaju neki potezi vašeg partera, vrijeme je za ozbiljan razgovor. Možda da vam to bude novogodišnja odluka… Uz malo takta i mašte može se sve popraviti te ga lako možete pretvoriti u savršenog ljubavnika.

Brojne ankete napravljene su kada je riječ o greškama u krevetu, a mi vam donosimo one koje žene teško opraštaju.

Kao da želi oboriti lični rekord

Prebrz je, mijenja poze svakih 20 sekundi, dodiruje vas posvuda kao muha bez glave… Ono što možete napraviti je to da mu objasnite svoje želje i način na koji želite da vas dodiruje. Ako se bojite da će ga preplašiti lekcija, uzmite njegovu ruku i pokažite joj kuda i kako da ide.

On se okrene na drugu stranu i zaspi

Neko se poslije voli grliti i maziti, drugi zahrče, treći zapali cigaretu, četvrti prebire po mobitelu, neko juri u kupaonicu ili do hladnjaka… mnogo je tipova ponašanja. Ako ste vi skloni jednom tipu, a vaš partner potpuno drugačijem, nije čudo da možete biti povrijeđeni. Muškarci u trenucima poslije, ulaze u fazu u kojoj gube interes i zbog pojačanog lučenja serotonina postaju pospani. Nemojte mu to uzeti za zlo.

Obdaren je i misli da je to dovoljno

Stalno se hvali svojim alatom, a u krevetu i nije pretjerano aktivan… Uvjeren je da je njegova obdarenost dovoljna i da se ne treba posebno truditi. Gledaj i divi se, malo sutra. Crveni karton se već lagano izvlači iz džepa.

Kod njega nema “pripreme”

Gotovo svaki muškarac zna da je “priprema” itekako važno. Onaj koji je ignoriše, pravi je egoist. Ako želite da promjeni ovakvo ponašanje, učinite to što prije, sasijecite stvar u korijenu.

Mnogi parovi prebrzo se bacaju na posao i time riskiraju neuspjeh u krevetu.

Žene uglavnom trebaju više vremena da se opuste i prepuste tjelesnom užitku, pa im je zato “priprema” i potrebnija.

Uvijek isto

Možda je to stvar karaktera? Ali, ako je izvan kreveta vaš partner zanimljiva radoznala osoba, možda je nesiguran u krevetu. Možda se boji da će, ako eksperimentira s nečim novim, doživjeti neuspjeh. Tada mu je potrebna podrška. Recite mu da je on ljubavnik o kome ste oduvijek sanjali. Možda je ovo laž, ali je jako korisna.