Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Posjetioce muzeja plašio “pravi” Schwarzenegger (VIDEO)

19/06/2015

Muzeji voštanih figura sjajan su način da se fanovi slikaju sa svojim omiljenim zvijezdama, tačnije sa njihovim voštanim dvojnicima, ali niko nije očekivao da će jedna od tih figura “oživjeti”.

Malo je poznato da je čuvena zvijezda akcionih filmova i nekadašnji guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger veoma posvećen dobrotvornom radu. O njegovim humanitarnim akcijama malo se piše, ali je sada pronašao sjajan način da privuče pažnju ljudima da se uključe u njegovu akciju za pomoć djeci, ali i da promoviše svoj novi film “Terminator Genisys”.

Naime, Schwarzenegger se transformisao u jednog od svojih najpoznatijih likova, Terminatora, i tako šetao ulicama Zapadnog Hollywooda.

Tako je naletio na jednog imitatora, kao i brojne fanove, a potom se zaputio i u muzej Madame Tussauds, gdje je “glumio” voštanu figuru.

Pogledajte urnebesne reakcije posjetilaca kada su shvatili da ne stoje pored eksponata, već pored pravog Schwarzeneggera.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.