Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Razvodi se najslavniji par: Angelina i Brad ne mogu više zajedno?

25/06/2015

Jedan od najpoznatijih svjetskih parova i uvjerljivo najslavniji hollywoodski par, Angelina Jolie i Brad Pitt se razvode, piše časopis Hollywood Life.

Ako je vjerovati američkim tabloidima, nekadašnje srodne duše više ne mogu živjeti zajedno.

Prema navodima medija, problemi u raju počeli su sa snimanjem “By the Sea”, drugog zajedničkog filma Angeline i Brada. Neslaganje se navodno intenziviralo kada su sklopili brak u augustu prošle godine.

Govorkanja kažu da je okončanje braka bila Bradova odluka.

[quote_box_left]Podsjetimo, Angelina i Brad vjenčali su se prošle godine na maloj i intimnoj svečanosti u Francuskoj. Zajedno imaju šestero djece, troje biološke i troje posvojene[/quote_box_left]

– On je taj koji je odlučio okončati brak. Rekao je Angie da je među njima gotovo. Osjeća se više nego jadno i želi završiti s tim – kazao je izvor za Hollywood Life.

Još više iznenađuje tvrdnja da je Brada izludila jedna stvar koju je najviše volio kod nje.

– Tvrdi da ga je kontrolirala od prvog dana njihove veze. Iako je volio da ona preuzme inicijativu, došao je do točke u kojoj je počeo mrziti količinu moći koju joj je dopustio – nastavlja izvor.

Podsjetimo, Angelina i Brad vjenčali su se prošle godine na maloj i intimnoj svečanosti u Francuskoj. Zajedno imaju šestero djece, troje biološke i troje posvojene.

Do kraja godine javnost će službeno obavijestiti da se namjeravaju rastati.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.