SHOWbuzz

Seks skandal: Poznata hrvatska manekenka s trojicom u krevetu

21/05/2015

Amaterski video pornografskog sadržaja, u kojem glavnu ulogu ima Hrvatica poznata iz manekenskih krugova i s TV ekrana, u četvrtak se proširio elektronskom poštom hrvatskih građana, piše 24sata.

Redakcije portala bile su obasute ponudama da otkupe video, a cijene su se kretale od nekoliko stotina eura pa do šezdesetak hiljada kuna (oko 10.000 eura).

Slavna djevojka na toj snimci gotovo besvjesno leži okružena dvojicom golih, također lagano dezorijentisanih mladića, dok treći snima.

Čini se kao da su svi u tom videu pod uticajem nekih opijata.

“Oni koji su kadri to učiniti znaju mehanizme kako će to napraviti na način da možda izbjegnu krivicu, a da se žrtva ne može opirati. Jedan od tih načina je ubaciti nešto u piće, a da žrtva ne zna da je popila određenu supstancu. Ali, osoba ima pomućenje svijesti i uvida u sebe, pomućenje kontrole i postaje vrlo sugestibilna i s njom počinitelj zločina lako manipulira”, objašnjava stručnjak za ovisnosti Slavko Sakoman za RTL.

Još niti jedan hrvatski portal kojem je ponuđena snimka nije je odlučio objaviti. No, nema sumnje da će snimka uskoro završiti na internetu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.