Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Chrissy Teigen

Slavna manekenka proživljava pakao, blokirala je milion pratilaca na Twitteru

chrissy (1)

Prošlog oktobra Chrissy je demantirala da su ona i njen muž John Legend bili među putnicima u Epsteinovom avionu

Chrissy Teigen otkrila je da je blokirala više od milion ljudi na Twitteru jer je njen profil “preplavljen bolesnim psihopatima”. Priznala je da je zabrinuta za svoju porodicu nakon što su je na Twitteru napali teoretičari zavjera koji je povezuju Jeffreyjem Epsteinom od oktobra prošle godine.

Napisala je da je cijeli dan provela plačući nakon online zlostavljanja na društvenoj mreži na kojoj je prati 13,1 milion ljudi. Na Instagramu je prati više od 30 miliona ljudi.

“Blokirala sam više od milion ljudi, MILION ljudi, te me i dalje napadaju bolesni psihopati. Poštedite me savjeta ‘samo ih ignoriraj, to su trolovi’. Kako god znam, pokušat ću ih smiriti. Definitivno žive za ovo i koncentrisali su se samo na mene”, napisala je.

Chrissy se od prošle sedmice aktivno bori protiv optužbi da je jednom putovala Epsteinovim privatnim avionom i da je dio njegovog pedofilskog prstena.

“Obrisala sam 60.000 tvitova jer je**no ne mogu podnositi više vas idiote i bojim se za svoju porodicu. Nalazite moje stare objave o klincima i tijarama i mislite da ste neki je**ni detektivi”, napisala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Glasine su ponovno uskrsnule nakon što ju je voditeljica podcasta Chrissie Mayr optužila da briše stare tvitove jer želi nešto sakriti.

“Neke slavne osobe jako su zauzete nakon što je Ghislaine Maxwell uhapšena. Chrissy Teigen, zašto si obrisala 28.000 tvitova. Chrissy je bila među Epsteinovim putnicima”, napisala je Mayr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Kad su je neki pitali zašto se toliko brani, Chrissy je odgovorila:

“Ovo ne kužim. Svi misle da sam kriva jer se branim. Kužite da me nazivate pedofilom? Ne znam kako da ovo zaustavim”, napisala je.

Prošlog oktobra Chrissy je demantirala da su ona i njen muž John Legend bili među putnicima u Epsteinovom avionu. Navodno je milijarder vodio zabilješke ko se sve vozio njegovim Lolita expressom na privatni otok Little St. James, koji je prozvan pedofilskim otokom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on